Drogba bland världens mest inflytelse rika personer...

Ni visste säkert att Didier var en av världens  bästa fotbollspelare/ anfallere...men visste ni att hon också finns med i listan på världens mest inflytelse rika personer? det skriver iaf magasinet times och om det inte var nog så får även en bild på framsidan tillsammans med häxan Lady Gaga och Bill Clinton...Detta är faktiskt något stort och det är inte många soprt/idrott personer som funnits med.... de enda som har det är boxaren Muhammed Ali och micheal Jordan! OCH DEN ENDA FOTBOLLSSPELAREN.

”Time 100 handlar inte om maktens inflytande utan om inflytandets makt”, säger chefredaktören Richard Stengel i ett uttalande om listan. så nu hoppas jag att ni förstår innebörden med listan :)

Didier har fått en plats på listan över sin höga status i världen över  men framför allt sin inflytande på den afrikanska kontinenten. Där han ständigt jobbar hårt för att förbättra livs vilkoren för de fattiga! Han har bla. stiftat en hel fond för att gå till väga och nå sitt om mål om en bättre afrika...och det är inget snack om saken alla är vi otrligt stolta över vår Afrikanska kung....

och här är omslaget på tidningen




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0