Drogba bland världens mest inflytelse rika personer...

Ni visste säkert att Didier var en av världens  bästa fotbollspelare/ anfallere...men visste ni att hon också finns med i listan på världens mest inflytelse rika personer? det skriver iaf magasinet times och om det inte var nog så får även en bild på framsidan tillsammans med häxan Lady Gaga och Bill Clinton...Detta är faktiskt något stort och det är inte många soprt/idrott personer som funnits med.... de enda som har det är boxaren Muhammed Ali och micheal Jordan! OCH DEN ENDA FOTBOLLSSPELAREN.

”Time 100 handlar inte om maktens inflytande utan om inflytandets makt”, säger chefredaktören Richard Stengel i ett uttalande om listan. så nu hoppas jag att ni förstår innebörden med listan :)

Didier har fått en plats på listan över sin höga status i världen över  men framför allt sin inflytande på den afrikanska kontinenten. Där han ständigt jobbar hårt för att förbättra livs vilkoren för de fattiga! Han har bla. stiftat en hel fond för att gå till väga och nå sitt om mål om en bättre afrika...och det är inget snack om saken alla är vi otrligt stolta över vår Afrikanska kung....

och här är omslaget på tidningen




Veckans bild (v.17)


hett!



den här bilden är från den oavgjorda besvikelse matchen mot blackburn men men vi fick faktiskt sitta och dregla över at få live se drogba bara bröst! sådant giillas eller hur??



 



glad eller ledsen?

ska man glädjas åt att vi totalt krossade ihjäl Stoke igår. eller vara ledsna för att didier kom två igår på utmärkelsen om premier leuges bästa spelare. jag tycker vi gör den första för...vi behöver ingen bekräftelse på att vår älskling är bäst! Sedan kan vi ju få vara lite besvkna över att en 7-0 match gjordes utan att min boo inte gjorde ett mål, trots att han hade spelat hela matchen igenom MÄRKLIGT faktisk!! hehe en rolig sak som jag där emot läste var att självaste vinnaren tyckte att didier helt klart var en värdig vinnnare ifall han hade vunnit igår kväll och det kan vi trösta oss med tycker jag....då har vi iaf fått en mini bekräftelse på att det inte är bara vi som tycker att han är bäst hajar ni???

vad mer ska jag berätta jo vi leder nu pl med ett påäng smat 8 i målskilland och bara två matcher kvar att spela...jag lääääääääängtar tills vi får se lap of honors bilderna på vår hjäääääälte och hans barn...för er som inte har sett bildrna från 2005 lap of honour så ska jag vi er de.... varsådoda!


men tänk så mycket som har hänt sdan dess?? han har faktiskt blivit pappa igen för fjärde gången åt kieran som föddes förra året (23 jan 2009)...och inga bilder har visats på den lilla diamantstenen så nu tycker jag att det är dags att få se honom med sin pappa och pl-trofeen. snacka om happy moments om det blev så skit vad jag längtar!!  och jag längtar också till VM herre gud det är nästan så att man blir tokig nu på slutet efter att ha väntat 4 år, men nu är det snart bara en månad kvar åååååååh, okej det är lite mer än sjukt tråkigt att sverige inte fixade att ta sig till vm men ändåå vi kan inte riktigt klaga då vi får se en sexig rumpa och tvättbräda sådant gillas ju!


Veckans bild (v.16)

okej, jag vet att det är fler än en bild! men lägger ut de som en kompensering för att jag inte har bloggat på ett tag.....så varsågod gott folk :)

en shoppings runda med frugan......





© John Terry Forum


NEJ NEJ!

Det vi hade fruktat mest, kan komma att ske.....Drogba kan missa vm! Didier Drogbas ljumskskada kan vara såpass allvarlig att hans medverkan i mästerskapet om två månader är osäker. nu i helgens förlust mot tottenham så viftade han för byte,, men fick snällt gå tillbaka till planen och forsätta spela. Inte för att vi har något att klaga över mer än förlusten, men vår älskling borde fått vila, fast än vi älskar att titta på honom givetvis. 

vår Ivorian kommer sannolikt att behöva genomgå en operation, men frågan är när ingreppet ska ske. Om det blir efter avslutad Premier League-säsong lär det inte blir något spel i Sydafrika och om Drogba väljer att vänta kommer han till Sydafrika i dåligt skick.¨

vilket väljer Svennis, Pest eller kolera för? Ivoriansk media uppmanar i alla fall Svennis att börja skissa på ett lag som inte byggs runt Drogba. Fotbollsexperter i Elfenbenskusten anser att det är bättre att åka till Sydafrika med en frisk ersättare än att släpa runt på en svag Drogba. Och jag kan kan bara hålla med.


Veckans bild (v.15)


valde hans ögonsten denna vecka, Iman och Isaac är ju så himla söta!!(undrar om inte bilden är lite gammal dock då de faktiskt är 9 och 7 år idag)


en ny nominering till vår älskling!

Vi får hålla tummarna för vår Didier nu när han har blivit nominerad till årets Spelare, sedan tidigar har han vunnit åretts afrikanska spelare ( ska försöka hitta bilder och lägga ut de när jag har tid)  samt en utmärkelse av bbc. 

vi skulle ju bara kunna säga att att han borde vinna  bara för att han är drogba men hallå han har också poängbäst i Premier League, sen så är han den ende som gjort ett mål mindre än Rooney i ligan – 25-  än de adra nominerade (fabregas och Tevez)  – och dessutom passat fram till elva mål. Totalt den här säsongen har han gjort 32. ( och det är inte över än)

tiita också vad vd:en för engelska fotbolls kommittien sa om honom :)

'When you talk about the best players in the world, Didier Drogba is a name on many people's lips and with his strength, pace, ability and goalscoring skills, the Chelsea striker is different class,' Gorden Taylor said. 'The more he has matured, the better he has got.'

 




Härligt härligt

chelsea är vidare till fa cup final!! Och Didier gjorde det han faktiskt brukar göra på just Wembley- nämligen mål. Tyvärr blev det inga 7-1 som veckan innan men en 3-0 match är ingenting att klaga över eller hur?! Det känns super bra att Drogba har börjat spela från start igen dock har han fortfarande inte genomgått sin ''lilla'' operation....ska jag vara helt ärlig så oroar jag mig för att det inte kanske kommer bli något vm spel för honom.  Hur som helst hoppas jag verkligen att om han behöver en opertion så gör han den nu, medans det är lite kvar till the world cups. För vm blir ju inte så angenäm att titta på utan vår baby eller hur?? HAN MÅSTE SPELA VM FÖR ELFENBENSKUSTEN, MIG och alla andra som ÄLSKAR HONOM, för annars har de inte så stor chans att vinna hallå vi måste ju faktiskt komma ihåg att de är med i dödensgrupp för andra gången i rad.   

Didier Drogba of Chelsea (far left) celebrates as he scores the opening goal during the FA Cup sponsored by E.ON Semi Final match between Aston Villa and Chelsea at Wembley Stadium on April 10, 2010 in London, England.



vet inte om ni ser drogba men det är personen lägst ut til vänster

 


Veckans bild (v.14)

Tänkte börja lägga ut slumpmässiga bilder en gång i veckan....och här kommer den första!!
Världens mysigaste bild eller hur??



fullkomlig underbar helt enkelt en av mina älsklings bilder


en liten forstättning på igårs inlägg.....

läste idag att man utd började klaga på dommar insatsen över förlusten igår....men för helvete ja didier drogba stod offside än sen då....kikos mål var ju hands tyckte jag, för att inte snacka om att det var en ren turlig mål! jag trodde att det var de bort blåsta straffarna som de var suraver men det var inte pga det som de förlorade igår! hallå vi fick också straffar bort blåsta så ha ite det som en ursäkt.....alla vet att det inte är en ursäkt inlusiv sir alex ferguson....därför började han istället klaga på kavaliten på dommarna men kom igen det var ju därför de förlorde. Och han klagade över offside målet givetvis för han hade inget annat att klaga på.....

jag tror att Vidic + ferdinand var lite för mycket tränade på att försvara sig mot min baby att de chockades när de insåg att han inte fans med. Uniteds backlinje, hade helt enkelt grottat ner sig i hur man skulle handskas med Drogba, ställs plötsligt inte ens mot Drogba. hahha säger jag bara!  sorry man utd men vi var bättre och min älskling var strålande så er förlust gör mig inte ett dugg ledsen!!  vi måste faktiskt komma ihåg att didier
spelade med smärtor i buken och gjorde mål so good job honey!!

ville också visa en bild den här gången, värt att annmärka vidics super ledsena face och drogba som är hjälten i matchen!

The Chelsea players celebrate at the end of the Barclays Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on April 3, 2010 in Manchester, England.


Vilken LYCKA!

Nä men för helvete när de fyra till läggs minuterna visades.....slutade inte hjärtat att hoppa okontrollerat, klockan liksom fastande på något underligt vis, den ville liksom inte fortsätta gå men men nu är resultat officellt 1-2 till chelsea mot man utd och det avgörnade målet gjordes av Didier Drogba snacka om att jag tjutade av lycka. men Lyckan varande inte så läänge efter att mancheda om han nu hette sådär gjorde 1-2 målet.  så nu fattar ni varför jag blev så nervös.  Sedan återvände lyckan när slutsignalen tjöt och vi vann!! Nu måste vi se till att vinna de sista matcherna sen så är premier league vår i år! YEPIIE!!! VILKEN LÄTTNAD DET BLEV EFTER SLUTSIGNALEN!! JÄÄÄVLAR................ 


ett hemskt besked!




Didier Drogba of Chelsea looks on after victory after the UEFA Champions League, First knock-out round, second leg match between Juventus and Chelsea at Stadio Olimpico di Torino on March 10, 2009 in Turin, Italy.  (Photo by Ryan Pierse/Getty Images) *** Local Caption *** Didier Drogba

stackars liten, han har spelat med smärtor i buken i två par månader. Jag lider verkligen med honom!!! Det här kommer verkligen inte i ett bra läge nu det det bara är några spel kvar om ligan...nä skadan kommer verkligen inte tillgängligt inför vm och allt...herre gud och där sitter anncelotti och säger att han bara kommer behöva ett litet ingrepp och kommer vara tillbaka innan vm.....lätt för honom att säga för att drogba ska opereras i slutet av säsongen!!

men imorn är det dags att spela och framför allt VINNA! och jag vet inte om man ska glädjas åt att rooney är borta i tre veckor eller om man ska bli ledsen för om min baby vinner guldskon nu kommer alla rooney fan att skylla på det och kalla vinsten är ogiltlig men för helvete drogba har också blivit tvungen att missa en och en annan match för Afrikanska mästerskapen så egentligen är det inte mer rätt att det ska bli så här!!


RSS 2.0