NEJ NEJ!

Det vi hade fruktat mest, kan komma att ske.....Drogba kan missa vm! Didier Drogbas ljumskskada kan vara såpass allvarlig att hans medverkan i mästerskapet om två månader är osäker. nu i helgens förlust mot tottenham så viftade han för byte,, men fick snällt gå tillbaka till planen och forsätta spela. Inte för att vi har något att klaga över mer än förlusten, men vår älskling borde fått vila, fast än vi älskar att titta på honom givetvis. 

vår Ivorian kommer sannolikt att behöva genomgå en operation, men frågan är när ingreppet ska ske. Om det blir efter avslutad Premier League-säsong lär det inte blir något spel i Sydafrika och om Drogba väljer att vänta kommer han till Sydafrika i dåligt skick.¨

vilket väljer Svennis, Pest eller kolera för? Ivoriansk media uppmanar i alla fall Svennis att börja skissa på ett lag som inte byggs runt Drogba. Fotbollsexperter i Elfenbenskusten anser att det är bättre att åka till Sydafrika med en frisk ersättare än att släpa runt på en svag Drogba. Och jag kan kan bara hålla med.


Kommentarer
Postat av: Julia

Sv: Tack för kommentaren på bloggen :)



Min syster har hjälpt mig med den texten, men kan ge tips på en jätte bra sida man kan hitta massor med skojiga saker till bloggen (a)



Om du inte redan vet om den, www.designadinblogg.se



// Julliss <3

2010-04-23 @ 13:23:52
URL: http://julliass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0