F**K YOU RIGHT BACK

Alla ni som har elaka åsikter, eller någon annan form av avsikt att vara oförskämda/taskiga/ fula i mun har jag bar en sak att säga (läs rubriken)! jag har tagit bort alla dumma kommentarer och kommer givetvis att forsätta med det...all rude comments about my hero are not accepted!  man blir bara så arg av all skit som skrivs som inte är sanna och det vill jag inte ha på min blogg bara så ni vet det nu!! och ja det var väl inte så smart av honom att stäplas som han gjorde på champions league men för helvete ingen av oss har rätt att döma honom för det så shut up!!!!

en sak till besök http://www.justinb.blogg.se den är väldigt bra!!


EN CHANS TILL HAR DU FÅTT NU!!!

hahah tittade på nyheterna idag och gissa vad?!
nä inte riktigt. Det var inte något som bara handlade om min boo. Nej, men skämt åt sido! Den stora nyheten är att the elefantes har fått en ny tränare, något som inte bara elfenbenskusten gläds åt utan också vi svenskar som får se en till svensk på sommarens vm spel. Jag tror att de flesta vet om vem det ät...jo just den där som vihade räknat ut som en före detta stortränare, en kvinno-tjusare och bakåtsträvande girigbuk som tappat greppet. precis som jaghade ni sett denna man kasta kompassen och irra bort sig i regnet i England, hos en klubb ingen bryr sig om.Jag trodde sagan om Sven-Göran Eriksson var färdigskriven. Men sen så dyker den här förvantade nyheten upp, jo den var faktiskt förvantad utav mig i varje fall. Jag liksom kände på mig att Svennis skulle ta jobbet men bara för att han inte var 100 på det så lät han lugna ner rykterna, för ingen vill väl bli anklagad för lögnare. Lika bara det kanske med tanke på all dåligt skit han har blivit tvungen att läsa om sig själv, så en negativ sak till är nog det sista vår stora svenska tränare vill.

Oja vi får inte glömma att nämna mannen som bloggen handlar om nu!. Glöm svennis welcome Drogba! just en rolig kommentar från Peter Wennman på aftonbladet där han säger  ''Svensken bör förresten börja med att slicka röven på Drogba. Det är inte ett tränarbeteende att rekommendera vanligtvis, men nu är det tvåmånader till VM och allting är satt på ett kort – det får inte skära sig med Drogba. Det har Svennis varken tid eller råd med. jag föreslår att Eriksson tar Drogba vid sidan, spänner blicken i honom och säger: följ med här.Sen går de båda till ett litet kontor och sätter sig på varsin stol. Därefter öppnas en sidodörr och Tord Grip kommer in med dragspelet på magen och spelar Drömmen om Elin''.  Och jag håller med Peter om att Svennis måste se till att vara bra vän med min baby för annars kommer han att få packa väskan och åka tillbaka till ingen stans. och det vill han ju givetvis inte nu när han fått en chans till att visa vad han går för. NU FÅR VI HÅLLA TUMMARNA FÖR ATT HAN SÄTTER ALLA SAKERNA PÅ PLATS PÅ TVÅ MÅNADER! LYCKA TILL MIN HETING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ursäkten var pga av hans son!

Alla idioter som trodde att didi ( som maluda kallar honom för,men inte får) bad om ursäkt för'' fucking disgrace scenen'' för att han ångrade sig trodde FEL!  TITTA SJÄLVA!!

''I don’t always worry about what people think, but in this occasion it was really important to come out and apologise because of my kids watching the games,” Drogba said. “My son was watching with his friends from school and I was embarrassed by my behaviour. The good thing was that Isaac came to me and said, ‘It’s not right what you did, Dad, you should have had more penalties, but it’s not right to do that to referees.’

“I told him never to do what I did. He’s 8 and plays for Chelsea Under-9s, but is very different to me. He’s really calm.”

och Isaac bra gjort, inte för att du skällt ut din pappi men för att du lärde honom att bli bättre med det heta tempramentet!


världens sötaste intervju!

den är dock på franska men har översatt den åt er på svenska! så snäll är jag!

Lala: Det är han som hade ''kärlek vid första ögonkastet''.
Didier: Det är sant  jag skäms inte över att säga det, jag sprang efter henne efter att hängt....
Lala: Under minst 5 "år. 
Didier: Jag var väldigt romantisk. Du vet när en man vill ha en kvinna så gör han saker ...
Lala: När vi började träffas var det...
Didier: I januari, början av januari. Den 10 januari exakt, du ser jag har inte glömmt.
Lala: I februari på alla hjärtansdag, då jag faktiskt fortfarande bodde i Bretagne och han han var i Le Mans (franska städer), var det ändå 500 km.
Didier: Jag hade shuttle Le Mans-Vannes, tog jag tåget. Jag började känna de registeransvariga. Vi sa hej och de verifierade ännu mer min biljett. Jag åkte dit för att se henne och då hade jag henne min överraskning
Lala: Han sade till mig per telefon att han inte kunde komma eftersom han var tvungen att spela nästa dag. Men han kom, han bjöd mig till en restaurangen och allt. händelsen är något som betyder väldigt mycket för mig., jag har aldrig glömt det (händelsen) eftersom han hade med sig presenten till resturnagen som han hade gjort i ordning . Och när han inför alla gav mig det, hämmades jag. Jag ville inte öppna den, jag tog paketet, lade jag det i min väska och han tog upp det ur min väska,  han ville att jag skulle öppna det, sådär inför alla. "



vem tjänar mest?

tyvärr inte våran favorit men han finns dock med i listan ta en titt!

De 20 bäst betalda i världen – hela listan

summorna är räknade i miljoner euro!

1. Leo Messi, Barcelona 33

2. David Beckham, Milan 30,4

3. Cristiano Ronaldo, Real Madrid 30

4. Kaka, Real Madrid 18,8

5. Thierry Henry, Barcelona 18

6. Ronaldinho, Milan 17,2

7. Carlos Tevez, Manchester City 15,4

8. Zlatan Ibrahimovic, Barça 14,5

9. Frank Lampard, Cheslea 14,2

10. Samuel Eto'o, Barça, Inter 13,8

11. Didier Drogba, Chelsea 13

12. Carlos Puyol, Barça 12,8

13. Wayne Rooney, ManU 12,6

14. Michael Ballack, Chelsea 12,2

15. Fernando Torres, Liverpool 11,7

16. Steven Gerrard, Liverpool 11,5

17. John Terry, Chelsea 11,4

18. Xavi Hernández, Barça 11

19. Gianluigi Buffon, Juventus 10,6

20. Francesco Totti, Roma 10,1

Fotnot: Summan i euro. France Football har räknat ihop lön, bonus samt sponsor- och reklamintäkter i summan.


Äntligen!

efter en katastrof match mot man city och en ännu värre champions league åttondelsfinal mot inter, samt en oförlåtlig oavgjord match mot blackburn så har äntligen ett resultat dykt fram som glädjer oss chelsea fans 0-5 till oss mot the pompeys! två gjorda mål var av våra Bästa spelare och ni vet självklart hur de stavas eller hur? den ena börjar på didier den  andra på florent!!!! och det sista målet nickades in av lamps. vi måste fortsätta vinna framför allt måste vi vinna matchen mot bajs man utd den 3 april! sen är premier league titeln vår  och campions league trofeen går till barcelona får vi hoppas på.......


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0