ett hemskt besked!




Didier Drogba of Chelsea looks on after victory after the UEFA Champions League, First knock-out round, second leg match between Juventus and Chelsea at Stadio Olimpico di Torino on March 10, 2009 in Turin, Italy.  (Photo by Ryan Pierse/Getty Images) *** Local Caption *** Didier Drogba

stackars liten, han har spelat med smärtor i buken i två par månader. Jag lider verkligen med honom!!! Det här kommer verkligen inte i ett bra läge nu det det bara är några spel kvar om ligan...nä skadan kommer verkligen inte tillgängligt inför vm och allt...herre gud och där sitter anncelotti och säger att han bara kommer behöva ett litet ingrepp och kommer vara tillbaka innan vm.....lätt för honom att säga för att drogba ska opereras i slutet av säsongen!!

men imorn är det dags att spela och framför allt VINNA! och jag vet inte om man ska glädjas åt att rooney är borta i tre veckor eller om man ska bli ledsen för om min baby vinner guldskon nu kommer alla rooney fan att skylla på det och kalla vinsten är ogiltlig men för helvete drogba har också blivit tvungen att missa en och en annan match för Afrikanska mästerskapen så egentligen är det inte mer rätt att det ska bli så här!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0