REAL FRIENDSHIP NEVER ENDS







Ja , dessa personer har vart och fortfarande är Didier bästa vänner och därför förtjänar de också en liten presentation tycker jag! Ja vad ska jag berätta om dessa pojkar/pappor/män, De träffades I Frankrike när de var små, långt innan de fick något fotbollskontrakt.

Malouda och Drogba spelade för Guingamp tillsammans, innan de gick skilda vägar för att uppfylla sina drömmar. Malouda gick till Lyon medans Drogba valde att följa sitt hjärta som ledde honom till det lag som än i dag är hans absoluta favorit klubb nämligen Olympic de Marseille.

 Men som de ÄKTA VÄNNER som de är drogs de tillbaka till varandra och spelar idag för Chelsea båda två. Riktiga vänner ställer up för/ tror på varandra genom torrt och våt. Därför tyckte jag att det var lite extra gulligt att malouda står bakom sin vän Didier när han fick frågan om han tyckte Didier var dålig för att han lider av mål torka (inga mål på åtta matcher, något väldigt konstigt)

Då svarade Florent  till reportrarna: " Han är en bra spelare, det är aldrig någon tvivel. Det är inte ett problem (att han inte gör mål). Han skapar chanser för oss istället eftersom försvararna alltid är omkring honom. Han är en stor mästare. Även om han inte har gjort mål för (åtta) i spelet, kan han fortfarande  göra mål när som helst.

"Han är så viktigt. Som ni ser, han gav mig det målet. Vi bör minnas att han led av malaria för tre veckor sedan, vilket är riktigt svårt. Han vill spela och är fortfarande ett hot. Han hade verkligen otur igen (på tisdag) ikväll. "






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0